Dataspel av Neil Gaiman

 

Jag har något fantastiskt att förmedla: Neil Gaiman gör dataspel!
Denna härliga nyhet stötte jag först på hos bokmalande som länkade en video. Jag har inte lyckats reda ut ifall spelet bara är tillgängligt för dem som är villiga att spela online, eller även för oss som vill vara bortkoppade när vi spelar. Det verkar nämligen komma i flera delar, den första delen släpps i höst om jag förstår det rätt.
den här sidan kan ni kolla in videon där Neil Gaiman presenterar spelet. Man kan också utforska lite om innehållet eller kolla in spelmakarna, nyheter, Neil, med mera!


Så här ser karaktärerna ut som du/spelaren/spöket ska försöka driva ut ur Wayward Manor:

Kommentarer
Postat av: Nike

Visst låter det som en rolig idé? :)

Svar: Ja verkligen! Om stämningen från sidan och klippet återfinns i spelet så är jag supertaggad :)
boklotus

2013-08-22 @ 20:53:32
URL: http://www.bokmalande.wordpress.com
Postat av: Deng Weng Andersson

Jag har läst en jättebra bok! Den heter How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den motbevisar helt varje tanke på att dumheterna som förstör världen skulle bero på en oföränderlig "mänsklig natur", och visar att det faktiskt finns hopp! Det viktigaste är att sluta med ursäkter. Den lägger även fram många bra förslag på hur förändringen ska kunna genomföras i praktiken. Som en extra bonus visar boken även att samma principer som kan ställa om hjärnan från dum till smart också kan förbättra hälsan i övrigt. Denna fantastiska bok går att beställa för bara 149 kronor genom http://litenupplaga.se/1198

2013-08-23 @ 18:00:22
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Hannah Riegel

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-08-24 @ 18:55:04
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Elina

Oh! Hur coolt som helst!

Svar: Ja visst är det! :D
boklotus

2013-09-10 @ 20:57:58
URL: http://marklarsbooks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0