1 ny, som gav mig gråt och hat

Mitt i den soligaste högsommarvärmen beställde jag ett nytt dataspel inför en regnig dag. Den dagen är här! Väldigt förhoppningsfull och exalterad började jag vid halv elva imorse att installera mitt nya SVINSNYGGA spel. Enligt SATANS JÄVLA IDIOT-STEAM är det nu tio minuter kvar... Klockan är halv tre!

Så det är inte spelet som bringat gråt och hat, för jag får inte spela någon gång. Jag har gråtit i kanske en timme nu av ilska och frustration. För jag hatar, kan inte beskriva mitt oändliga hat, mot spel som kräver internetuppkoppling. Jag kollade noga att det skulle gå att spela offline, och det går det. Så fort man aktiverat... Det har sugit ut 2 av 5 gig datamängd och 4 timmar att installera det här spelet, som jag KÖPT för flera hundra kronor för att jag ska få spela det. Vi kommer inte ha datamängd kvar att se Weeds eller Hemlock Grove via Netflix som vi också betalar för varje månad och som också kräver internet (som vi också betalar för varje månad). Så om jag KÖPER ett spel så bör det väl för helvete inte påverka allt annat jag redan abbonerar på?! Det är inte pengarna jag är upprörd över, vill jag starkt poängtera. Det är systemet och hur sårbart allting blir.

Detta system har skapats för att förhindra piratkopiering, men det ironiska är att det som ska skydda mot piratkopiering är anledningen till att folk gör det ännu mer. För jag är inte på långa vägar den enda som vill slippa sånt här, och då tar folk hem piratkopior för att kunna spela direkt och utan förbindelser. Jag kan inte ens skriva ett väldigt argt mail, för de har ingen tillgänglig mailadress. Jag tänker aldrig igen köpa ett spel som kräver detta, det får bli nittiotalsspel hädanefter... Jag känner så mycket hat. Strax ska vi åka, så jag hinner inte ens spela. Jag har köpt det här för att jag vill gynna dem som skapat spelet, men fucking Steam har förstört det och jag hatar dem av hela mitt hjärta.

Förlåt för mitt provocerande i-landsproblem... men ibland kan man inte hjälpa att bli upprörd över de små sakerna också. Jag vill så gärna spela någon gång, helt oberoende av något annat än min dator och min skiva, man borde inte behöva blanda in internet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0